7-5-2014: Beekse Bergen 
Eigenlijk zouden we op dit moment in Zuid-Afrika zijn. Door omstandigheden kon dat helaas niet door gaan. Om Duuk toch een heel klein beetje het gevoel van een safari te geven, zijn we een dagje naar de Beekse Bergen geweest. Het was een erg leuke dag en we hebben heel veel hele gave dieren gezien. Of er ook foto's zijn? Natuurlijk! Om die te bekijken klik je hier.

20-1-2013: Zuid-Spanje - Andalusie 
Van 23-12-2012 t/m 7-1-2013 waren we twee weekjes naar Andalusie - Zuid-Spanje. Waarom naar Spanje i.p.v. Italie? Goede vraag! Maar in dit geval heb ik een voor de hand liggend antwoord; omdat Opa en Oma Bijtje daar waren! Die gaan jaarlijks 2 maanden naar Almunecar, een klein uurtje rijden vanaf Malaga. We wilden maar eens kijken wat daar te doen was! Waarom die dan niet naar Italie gaan? Dat mag je ze zelf vragen, ik snap dat sowieso niet ;-). We hebben wel heel erg genoten, vooral vanwege het zonnetje met overdag gemiddeld zo'n 17-18 graden. Dat was heel erg lekker. Natuurlijk hebben we ook wat foto's gemaakt, voorzien van enig commentaar. Om die te bekijken klik je hier. Veel plezier alvast.

15-5-2012: Volop genoten in Quinta do Mel (Portugal) 
Aangezien het in NL niet echt lekker weer wilde worden zijn we er ff 'stiekum' tussenuit gepiept. Dit keer niet naar ons geliefde Toscane maar, om zeker te zijn van warm weer, naar zuid Portugal. We zaten op een geweldige locatie, in een soort agriturismo. Erg veel leuke dingen gedaan en ook nog lekker gerelaxed. En wat was het werkelijk schitterend weer en wat hebben ze daar een mooie stranden! Het enige wat wel even wennen was is dat die Portugezen echt niet te verstaan zijn ;-)

Ciao!